Food trucki zyskały w ostatnich latach sporą popularność. "Jak grzyby po deszczu" pojawiają się na gastronomicznej mapie Polski nowe tego typu punkty, oferujące coraz bardziej zróżnicowane menu z różnych zakątków świata.
W związku popularnością przyczep gastronomicznych, wiele osób rozważa otwarcie własnego food trucka. Przed podjęciem tak ważnej decyzji warto jednak dokładnie zaznajomić się ze specyfiką tego rodzaju biznesu oraz poznać wszystkie za i przeciw. Food truck może stać się doskonałym źródłem dochodu ale tylko i wyłącznie przy wsparciu i doświadczeniu franczyzodawcy.
Firma Mini Donuts King podpisała umowę z galeriami Kaufland i oferuje dobrą lokalizację dla swoich franczyzowych punktów. Ponad 200 atrakcyjnych miejsc czeka. W pełni wyposażony food Truck może być Twój przy inwestycji środków własnych na poziomie 10 000 zł netto reszta kwoty rozbijana jest w formie Leasingu.
Wyróżnij się w tłumie!
Niezwykle istotna jest kwestia wyboru menu dla naszego food trucka. Wśród wielu miejsc, serwujących głównie typowe dania typu fast food, takich jak burgery, zapiekanki czy frytki, warto postawić na oryginalność. Mini Donuts King chce właśnie tą oryginalność dać swoim franczyzobiorcom, oferując klientom ciepłe donaty i pyszną kawę w amerykańskim stylu.
Bądź online!
W biznesie gastronomicznym zdecydowanie nie można pominąć roli mediów społecznościowych w wypromowaniu inwestycji. Dlatego tak ważne jest, aby każdy food truck posiadał fanpage na Facebooku, który będzie dla klientów źródłem wiedzy odnośnie menu, aktualnej lokalizacji food trucka oraz najnowszych promocji. To bardzo ważny aspekt we franczyzie. Dlatego firma pomaga swoim franczyzowym partnerom również w tym zakresie.
Chcesz dołączyć do zespołu Mini Donuts King? Poznaj biznes na czterech kołach! Napisz!
tel: 505 593 105
***
Polecamy także:
Tworzą amerykański biznes nad Wisłą! Udowadniają, że na donatach da się zarobić!