Franczyza Moya rośnie! Nowa stacja paliw na mapie Polski

22 cze 2021
źródło: materiały prasowe

Sieć Moya otworzyła kolejną stację paliw, która znajduje się przy drodze krajowej 74, w miejscowości Raducki Folwark (woj. łódzkie). Stacja działa w modelu franczyzowym. Obiekt jest czynny całą dobę. 

Franczyza Moya to istotny element rozwoju sieci dla właściciela marki (Anwim S.A). Oprócz otwierania franczyzowych stacji paliw, w sieci Moya działa już 100 punktów własnych. W ostatnim czasie sieć świętowała jubileuszowe otwarcie setnej stacji własnej. Anwim informuje, że przy utrzymaniu obecnego tempa rozwoju sieci, do końca bieżącego roku można spodziewać się niemal 380 stacji MOYA przy drogach w całej Polsce. Wśród nowych obiektów pojawiają się tradycyjne stacje obsługowe z przystacyjnym sklepem i konceptem gastronomicznym Caffe MOYA, automatyczne – z ofertą skierowaną wyłącznie dla flot, oraz samoobsługowe, MOYA express, które są świetną alternatywą zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych.

https://serwiskorporacyjny.carrefour.pl/franczyza

Obiekt w Raduckim Folwarku jest 36 stacją paliw MOYA w województwie łódzkim. Klienci mogą tam zatankować wszystkie rodzaje paliwa, Stacja posiada 40 miejsc parkingowych dla „TIR-ów” i komfortowe prysznice. Na terenie obiektu znajduje się kompresor i odkurzacz. Stacja jest także wyposażona w koncept gastronomiczny.

- (...) Stacje własne i franczyzowe to dwa solidne filary naszego wzrostu, który będzie kontynuowany na przestrzeni najbliższych lat. Oprócz zagęszczania sieci, wzbogacamy nasze usługi szczególnie w obszarze pozapaliwowym. Oferujemy coraz bogatsze i bardziej atrakcyjne menu w Caffe MOYA, zwiększamy także asortyment produktów marki własnej w przystacyjnych sklepach. Nie zapominamy również o działaniach promocyjnych – przy autostradach i drogach ekspresowych – w te wakacje można zaobserwować billboardy z wizerunkiem naszych stacji z nowych hasłem, „MOYA. Daleko zajedziesz!” wyjaśnia Rafał Pietrasina, prezes zarządu Anwim S.A.

Tagi:

Przeczytaj także

Opublikowane przez: Daria Kania-Baran
facebook