RE/MAX na 130. miejscu najlepszych franczyz na świecie! Bafra Kebab ma już 100 punktów! - flesz tygodnia

14 sty 2022

Koncept "Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni" przywitał 2022 rok nową lokalizacją. Bafra Kebab świętowała otwarcie setnego punktu. RE/MAX zajął 130. miejsce w światowym zestawieniu "2022 Franchise 500". To jest najnowszy flesz tygodnia! Przeczytaj w skrócie!

1. Pierwszy w tym roku lokal pod szyldem: "Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni"

Punkt "Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni" powstał w Warszawie, przy ulicy Lazurowej 71. Piekarnia wzbogaciła ofertę Centrum Handlowego City Park na Bemowie.

gorąco polecam

źródło: linkedin

2. Bafra Kebab świętowała otwarcie setnego punktu!

Setny punkt w postaci mobilnej przyczepy, znajduje się w Tarnobrzegu. A jego właścicielem jest franczyzobiorca, który już prowadzi punkt Bafra Kebab. Sieć poinformowała, że franczyzobiorca setnego punktu planuje wkrótce otworzyć kolejną przyczepę franczyzową. Jeśli plany zostaną zrealizowane, to wtedy będzie zarządzał 3 punktami tej marki.

źródło: linkedin

3. RE/MAX na 130. miejscu zestawienia "2022 Franchise 500".

- To jest rekord, z którego można być dumnym.  Po raz kolejny RE/MAX został uznany za jednego z najlepszych franczyzodawców. Rozwijamy się i jesteśmy gotowi na nowe wyzwania. Wszystko po to, by móc na każdym etapie doświadczeń, przewyższać oczekiwania naszych klientów.  Wykorzystaj siłę marki i zostań partnerem biznesowym najbardziej rozpoznawalnej marki w branży nieruchomości na świecie - napisała na swoim profilu społecznościowym, Monika Saniternik, Manager ds. Franczyzy.

4. W SPAR franczyzowe zmiany!

SPAR chce zwiększyć lojalność zakupową swoich franczyzobiorców do 40 procent. Dlatego firma podjęła decyzję o zakończeniu dotychczasowych umów z sprzedawcami i zastąpienie ich nowymi. Nowe umowy będą zawierać minimalne progi lojalnościowe i większe nagrody za lojalność - poinformował portal dlahadlu.pl.

Franczyzobiorca Spara otwiera kolejne lokalizacje!

Tagi:

Przeczytaj także

Opublikowane przez: Daria Kania-Baran
facebook
x
Zapisz się do newslettera