Wywiad: o franczyzie kuleczkowych lodów Cool's BIO

26 mar 2020
foto: facebook/cool's BIO

Lodowe kuleczki Cool's BIO to projekt w 100% polski. Lody powstają w wyniku zamrażania szokowego -195,8 stopni Celsjusza. Dzięki temu wszelkie właściwości smakowe zostają zachowane, a proces nie wymaga żadnych sztucznych wspomagaczy. Koncept proponuje współpracę na zasadach franczyzy.

Fabryka produkująca te lody znajduje się w Długosiodle i jest jedyną w Polsce oraz na świecie fabryką, która wykorzystuje technologię kriogeniczną do produkcji naturalnych lodów BIO. Lody tej sieci były nowością w sezonie letnim 2019 na rynku europejskim. Teraz firma chce rozpocząć współpracę na zasadach franczyzy.

O tym kosmicznym i ciekawym pomyśle opowiedział nam Pan Przemysław Rogowski - CEO Cool's Group. Serdecznie zapraszamy do obejrzenia wywiadu.

 

***

Polecamy także:

Wywiad: o modelu franczyzowym Synergy z Bartłomiejem Stankiem

Wywiad: o modelu franczyzowym Synergy z Bartłomiejem Stankiem

Tagi:

Opublikowane przez: Daria Kania-Baran
facebook