Już teraz można zostać franczyzobiorcą Makaruna ponosząc całkowity koszt inwestycji na poziomie jedynie 27 000 zł netto. Kwota ta stanowi pełny koszt inwestycji początkowej w tym pierwsze zatowarowanie, kasę fiskalną, szkolenie oraz ubezpieczenie OC/AC pojazdu!
Sieć Makarun cieszy się renomą i zaufaniem Franczyzobiorców od 2012 roku. W tym czasie udało uruchomić się kilkadziesiąt lokali w Polsce. Co ciekawe, Makarun uruchomił także showroom w Dubaju. A za kilka miesięcy będą uruchomione kolejne lokale masterfranczyzobiorcy w Algierii.
Co najważniejsze, sieć przeprowadziła rebranding wizerunkowy przez międzynarodową firmę Schwitzke&Górski, a następnie intensywnie od 2019 roku uruchamia food trucki i lokale własne na terenie całej Polski.
Plan na rok 2021 zakłada uruchomienie floty 30-tu Food Trucków, a okres pandemii, wbrew sytuacji na rynku, stworzył jeszcze lepszą okazję do podniesienia zysku z działalności Food Trucków. Kluczowa jest możliwość wyboru najlepszych lokalizacji, osiedli mieszkalnych, Food Parków oraz wszystkich innych skupisk ludzkich. W czasach, gdzie zwracamy uwagę cenę posiłków, Makarun zyskuje przewagę z cenami już od 11,90 zł oraz szybkością obsługi. Praca nad recepturami, włoskie makarony i pomidory sprawiają, że jakość restauracyjną można dostać już za kilkanaście złotych.
Jestem franczyzobiorcą Makaruna z najdłuższym stażem, bo już 6 lat z sukcesem prowadzę dwie lokalizacje w Krakowie. Znając zyskowność biznesu i korzystając z nowej oferty sieci Makarun na Food Trucki, w sierpniu br. zdecydowałem się na podpisanie trzeciej umowy franczyzowej. Już od stycznia będę miał Food Trucka i wykorzystam możliwości i szanse, jakie niesie ze sobą mobilna forma prowadzenia biznesu - stwierdza Pan Grzegorz z Krakowa.
Oprócz współpracy z Panem Grzegorzem i sprzedaży innym zainteresowanym Food Trucków, także obecni Franczyzobiorcy zdecydowali się na uruchomienie kolejnych lokali Makaruna w galeriach handlowych.
To już nasza druga galeriowa lokalizacja Makaruna, pierwszą mamy w Galerii Vivo Lublin, drugą uruchomiliśmy we wrześniu w Gemini Bielsko-Biała. Zajmujemy się gastronomią profesjonalnie i z sukcesem, gdyż mamy 7 lokali sieci Olimp, a Makarun jest bardzo dobrym dodatkiem, robiącym stały obrót - twierdzą jednoznacznie Pan Krystian i Pan Sebastian, franczyzobiorcy sieci Makarun i Olimp.
Już teraz można zostać Franczyzobiorcą ponosząc całkowity koszt inwestycji na poziomie jedynie 27 000 zł netto, w tym jest już pierwsze zatowarowanie i wszystkie inne wydatki potrzebne do startu biznesu. Bez miesięcznych opłat franczyzowych ani opłat od obrotu, jedynie z miesięcznym kosztem wynajmu Food Trucka 1500 zł oraz obowiązkiem zamawiania produktów od Franczyzodawcy.
Przede wszystkim Food Trucka o wartości około 150 000 zł, pierwsze zatowarowanie, stały foodcost, profesjonalne szkolenie, pomoc w wyborze i ocenie miejsc sprzedażowych oraz opcje lokalizacji m.in. pod lokalnymi Centrami Handlowymi. Kolejne otwarcia Food Trucków oraz lokali będą miały miejsce już w I kwartale 2021 roku w Gdyni, Krakowie, Wieliczce oraz Rybniku.
Video: https://www.facebook.com/MakarunPL/videos/1120041608395674
Jeśli jesteś zainteresowany współpracą, prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mailowy.
Przemysław Tymczyszyn
Współwłaściciel sieci
tel. 694 559 453
e-mail: franczyza@makarun.pl
Więcej o informacji Makarun zajdziesz tutaj
***
Polecamy także:
9 zaskakujących restauracji świata!