Franczyza Sushi Bistro wychodzi z ekspansją poza Warszawę!

19 maja 2021
źródło: materiały prasowe

Dzisiaj, tj. 19 maja 2021 r. otwarta została kolejna lokalizacja pod marką Sushi Bistro. Nowa placówka będzie działać w formacie Take Away. Zlokalizowana jest w Giżycku. Sushi Bistro w Giżycku to lokal, który rozpoczyna ekspansję sieci poza stołeczny rynek. Jak dotąd marka posiadała cztery restauracje w Warszawie.

Przeczytaj także: Ile kosztuje franczyza KOKU Sushi?

Sushi Bistro na warszawskim rynku działa od 2014 roku.. Marka należy do firmy Best Food Sp. z o.o., której od początku istnienia udziałowcami są Piotr Starzyk i Łukasz Tuszyński. Pierwszy lokal Sushi Bistro powstał na Ursynowie. Jego aktualna siedziba to Pasaż Stokłosy 11/u12, gdzie jednocześnie znajduje się centrala firmy. Z czasem marka otworzyła na zasadach franczyzy kolejne trzy lokale w Warszawie, tj.  na Pradze (ul. Łukowska 2), w Ursusie (ul. Chełmońskiego 2) oraz na Żoliborzu (ul. Drużbacka 19).

Otwierana restauracja w Giżycku to piąty lokal sieci i pierwszy, który powstał poza Warszawą. W najbliższym czasie planowane jest otwarcie kolejnych lokali, m.in. w Legionowie.

Franczyza Sushi Bistro oferuję współpracę w dwóch modelach:

  • Eat & Drink, gdzie oprócz dostaw i odbiorów osobistych - klienci mogą zjeść na miejscu i spróbować wyselekcjonowanych trunków,
  • Take Away, które nastawione jest na dostawy oraz odbiory osobiste.

Sieć Sushi Bistro we wszystkich swoich lokalach ma takie samo menu. Obejmuje ono 30 gotowych zestawów sushi i 56 różnych rolek. W Karcie są również inne dania np. owoce morza, czy tatary rybne.

Przeczytaj także

Opublikowane przez: Daria Kania-Baran
facebook
x
Zapisz się do newslettera