MNIAMI – dynamicznie rozwijająca się franczyza gastronomiczna

23 wrz 2021
artykuł sponsorowany

MNIAMI, czyli rzemieślnicza franczyza gastronomiczna wytwarzająca i sprzedająca pączki, rozwija się bardzo dynamicznie. Tegoroczny debiutant na scenie franczyzowej może pochwalić się coraz większą liczbą klientów i nowych nabywców. Jego plany rozwojowe również są imponujące.

MNIAMI charakteryzuje się dwiema cechami – mobilnością i rzemieślniczym podejściem do sprzedawanych produktów. W ofercie ma nie tylko wytwarzane na miejscu świeże pączki, ale w okresie letnim również lody, gofry czy lemoniadę. Zaprojektowany system oparty na modelu przyczepy zawiera potrzebny do produkcji i sprzedaży sprzęt, dzięki temu franczyzobiorca może prowadzić biznes w dowolnie wybranym przez siebie miejscu.

Nic dziwnego, że tegoroczny debiutant na franczyzowej mapie Polski, MNIAMI, szybko przyciągnął franczyzobiorców. Od początku działalności mobilna pączkarnia otworzyła aż 24 punkty przy największych i najbardziej dynamicznie odwiedzanych punktach handlowych w Polsce.

MNIAMI – kto najczęściej decyduje się na franczyzę?

Profil franczyzobiorcy MNIAMI jest sprecyzowany. Najczęściej jest to osoba w wieku +30, która szuka dodatkowego źródła zarobku, dysponując już innym zajęciem podstawowym. Ze względu na intuicyjny model prowadzenia biznesu, a także pomoc franczyzodawcy przez siedem dni w tygodniu, franczyza gastronomiczna może być traktowana jako zajęcie towarzyszące, nieabsorbujące w pełnym wymiarze czasowym. Co ciekawe, MNIAMI cieszy się dużą popularnością wśród franczyzobiorców szukających oderwania od dotychczasowej, korporacyjnej pracy. Jest to również popularna alternatywa zarobkowa dla kobiet, które wychowując dzieci, chcą wrócić do aktywności zawodowej. Nie brakuje również przedsiębiorców, którzy postawili na MNIAMI celem dywersyfikacji swojego biznesu.

Dlaczego warto dołączyć do franczyzy do końca 2021 roku?

Dlaczego warto dołączyć do sieci MNIAMI jeszcze w 2021 roku, mimo tego że sezon wakacyjny się kończy? Przede wszystkim dlatego, że jest to franczyza rozwojowa i całoroczna - co nie zawsze jest oczywiste w przypadku mobilnego punktu gastronomicznego. Menu oferowane przez franczyzobiorcę zostało dostosowane do zmieniających się pór roku. Wśród produktów całorocznych znalazły się pączki, gofry, czy naleśniki z sezonowymi smakami, które cieszyć się będą popularnością przez dwanaście miesięcy. Wprowadzone zostaną również specjalne boxy z mini pączkami.

Jednocześnie MNIAMI otwiera możliwości cateringowe. Franczyzobiorcy mogą liczyć na zarobek płynący z eventów, imprez integracyjnych czy wigilii firmowych. Należy również pamiętać o święcie wszystkich miłośników słodkości. Tłusty Czwartek to możliwość osiągnięcia dużego zarobku w jeden dzień.

Ponadto, okres pozawakacyjny dla gastronomii wiązać się będzie z niższymi kosztami wynajmu lokalizacji czy też możliwością rozmowy na temat redukcji opłat stałych. To również idealny moment na zajęcie najlepszych lokalizacji dla przyczep mobilnych, które zwolnią się po zakończeniu sezonu lodowego.

Plany rozwojowe MNIAMI

Jak zdradzają zarządzający franczyzą, rodzina MNIAMI w najbliższym czasie się powiększy. Przede wszystkim planowany jest zakup kolejnych sześćdziesięciu przyczep-mobilnych punktów gastronomicznych. To idealna okazja do postawienia na rozwój i nową ścieżkę stabilnej i dochodowej kariery. Zrób to już dziś!

Franczyza pod klucz MNIAMI to kompleksowy biznes, który łączy nie tylko miłośników wyjątkowych smaków, ale także ludzi myślących perspektywicznie. Mobilny format MNIAMI zapewnia możliwość całorocznego handlu wypiekami, a prosta w obsłudze formuła franczyzy gwarantuje, że jest to biznes dla każdego.

Więcej informacji o franczyzie znajdziesz >>TUTAJ

Tagi:

Przeczytaj także

Opublikowane przez: Daria Kania-Baran
facebook