Franczyza “u Lodziarzy” i LodyBonano może być teraz jeszcze szybsza. Sieci przygotowały nowy format dla zainteresowanych franczyzobiorców. Oferowane lodziarnie mają być gotowe do zarabiania w ciągu 2 dni. Liczba takich przyczep jest ograniczona.
Biznes nad Morzem czy na Mazurach? To możliwe jeszcze przed szczytem sezonu! Z nowym konceptem mobilnej lodziarni LodyBonano oraz “u Lodziarzy” własny punkt można mieć w zaledwie dwa dni. W pełni wyposażony lokal z ogródkiem dla klientów to niskie koszty inwestycji, atrakcyjny design i wygodna formuła, która umożliwia zmianę lokalizacji w dowolnym momencie - przekonuje sieć w komunikacie prasowym.
– Biznes na kołach to koncept, w którym praca partnerów ograniczona jest do minimum. My zajmujemy się przygotowaniem przyczepy i całą logistyką. Właściciel wchodzi na gotowe i od razu może zarabiać – tłumaczy Paulina Daniłowicz, manager rozwoju sieci – Nasze lodziarnie wyróżniają się estetycznym wyglądem, starannością wykonania oraz ergonomicznym wnętrzem do pracy. Jednak tym, co najbardziej podnosi ich atrakcyjność, jest strefa relaksu dla klientów. Wygodne stoliki z krzesłami z pewnością przyciągną gości, którzy będą chcieli odpocząć przy lodach czy kawie - dodaje.
Franczyza "u Lodziarzy" lub LodyBonano w 48h?
Sieci deklarują, że w ciągu 48 godzin od momentu podpisania umowy, dostarczają i uruchamiają punkty, a do ich montażu nie trzeba pozwolenia na budowę.
– Działamy w tym biznesie od 18 lat, więc nasze koncepty to gotowy przepis na sukces. Dysponujemy wysokiej jakości maszynami, pełnym zapleczem zaopatrzeniowym oraz produktami, które uwielbiają klienci w całej Polsce. W sumie na mapie kraju funkcjonuje już 300 punktów LodyBonano oraz “u Lodziarzy” Wytwórnia Lodów Polskich. Ta skala to najlepsze potwierdzenie, że warto nam zaufać – wyjaśnia Paulina Daniłowicz.
Franczyzobiorcy mają do wyboru ofertę amerykańskich świderków lub lodów rzemieślniczych. Obie formuły mogą być wzbogacone o kawę, gofry, granity oraz wytrawne kanapki. W zimie koncept może przerodzić się w stoisko z ciepłymi kanapkami.