Franczyza "u Lodziarzy" chce być najszybsza i gotowa w 2 dni

21 cze 2021
źródło: materiały prasowe

Franczyza “u Lodziarzy” i LodyBonano może być teraz jeszcze szybsza. Sieci przygotowały nowy format dla zainteresowanych franczyzobiorców. Oferowane lodziarnie mają być gotowe do zarabiania w ciągu 2 dni. Liczba takich przyczep jest ograniczona. 

Biznes nad Morzem czy na Mazurach? To możliwe jeszcze przed szczytem sezonu! Z nowym konceptem mobilnej lodziarni LodyBonano oraz “u Lodziarzy” własny punkt można mieć w zaledwie dwa dni. W pełni wyposażony lokal z ogródkiem dla klientów to niskie koszty inwestycji, atrakcyjny design i wygodna formuła, która umożliwia zmianę lokalizacji w dowolnym momencie - przekonuje sieć w komunikacie prasowym. 

przeczytaj także: Nowe franczyzowe punkty sieci Fit Cake

Biznes na kołach to koncept, w którym praca partnerów ograniczona jest do minimum. My zajmujemy się przygotowaniem przyczepy i całą logistyką. Właściciel wchodzi na gotowe i od razu może zarabiać tłumaczy Paulina Daniłowicz, manager rozwoju sieci  – Nasze lodziarnie wyróżniają się estetycznym wyglądem, starannością wykonania oraz ergonomicznym wnętrzem do pracy. Jednak tym, co najbardziej podnosi ich atrakcyjność, jest strefa relaksu dla klientów. Wygodne stoliki z krzesłami z pewnością przyciągną gości, którzy będą chcieli odpocząć przy lodach czy kawie - dodaje.

franczyza u lodziarzy

Franczyza "u Lodziarzy" lub LodyBonano w 48h?

Sieci deklarują, że w ciągu 48 godzin od momentu podpisania umowy, dostarczają i uruchamiają punkty, a do ich montażu nie trzeba pozwolenia na budowę.

Działamy w tym biznesie od 18 lat, więc nasze koncepty to gotowy przepis na sukces. Dysponujemy wysokiej jakości maszynami, pełnym zapleczem zaopatrzeniowym oraz produktami, które uwielbiają klienci w całej Polsce. W sumie na mapie kraju funkcjonuje już 300 punktów LodyBonano oraz “u Lodziarzy” Wytwórnia Lodów Polskich. Ta skala to najlepsze potwierdzenie, że warto nam zaufaćwyjaśnia Paulina Daniłowicz.

Franczyzobiorcy mają do wyboru ofertę amerykańskich świderków lub lodów rzemieślniczych. Obie formuły mogą być wzbogacone o kawę, gofry, granity oraz wytrawne kanapki. W zimie koncept może przerodzić się w stoisko z ciepłymi kanapkami.

Franczyza "u Lodziarzy" chce być najszybsza i gotowa w 2 dni

Tagi:

Przeczytaj także

Opublikowane przez: Daria Kania-Baran
facebook